Comunik | Celebrem un any a Comunik i per això, us dediquem aquest post tant especial que no us podeu perdre.
Formació i intervenció logopèdica
logopèdia, formació,tractament,pacient,veu
17645
post-template-default,single,single-post,postid-17645,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_non_responsive

Celebrem un any a Comunik i per això, us dediquem aquest post tant especial que no us podeu perdre.

Volem dedicar-lo a totes aquelles famílies, nens i nenes, joves i adults que han confiat i confien en nosaltres.

Cada dia treballem per a millorar la qualitat de vida de les persones que atenem, fet que ens omple d’orgull i ens impulsa a seguir millorant i esforçant-nos davant la nostra tasca.

Veiem alguns exemples de persones que formen part de la nostra història:

Blas, adult de 79 anys. Després de partir un ictus que li provoqués dificultats per parlar i deglutir, mai ha llençat la tovallola. Treballa amb nosaltres de manera constant i sempre amb un somriure. Avui porta una vida normal amb la seva dona, família i amics. Ell diu que la logopèdia li ha permès recuperar la comunicació, i per tant, el control de la seva vida. Nosaltres estem ben orgullosos de tot el que ha aconseguit i de l’exemple que ens ofereix cada dia.

Manuel, adult de 75 anys. Diagnosticat de Parkinson.  Incansable, persistent i positiu. No hi ha exercici que li proposem que no vulgui fer-lo perfecte. Lluita per mantenir les seves qualitats vocals, de parla i deglució. Un exemple de constància i positivisme.

Eduard, adult de 51 anys. Els hàbits que mantingut fins ara, li han provocat una alteració en les seves cordes vocals. Té una lesió a la dreta i una paràlisi a la corda esquerra. Diu que venir a les sessions de logopèdia, li serveix de teràpia en molts sentits. La seva veu ha millorat significativament, ara pot parlar amb normalitat i seguretat. Seguim junts, millorant i sumant nous hàbits de vida saludables.

Emma, 6 anys. Només els seus pares, aconseguien entendre-la quan parlava. Confonia  la /t/ per la /k/, la /d/ per la /l/ i així fins arribar a tenir un llenguatge inintel·ligible. Hem jugat, hem aprés, hem compartit moltes estones d’esforç que, un any més tard, al dir-li adéu, ens ha recordat una bonica essència: la vida és per aprendre gaudint. Ara és una nena alegre, que li encanta jugar, ben xerraire, que menja de tot i que, durant tot aquest temps, s’ha convertit per a nosaltres, en una nena molt especial.

Lucía, 9 anys. Deglució atípica. El tractament de logopèdia,  li ha permès tancar aquells espais entre les dents que tan poc li agradaven. La logopèdia ha estat un acompanyant durant el procés d’aprenentatge de quelcom tan important com menjar o respirar bé. A partir d’ara Lucía, somriu, que nosaltres estem feliços de veure’t aquesta carona tant maca i aquetes dents tan perfectes.

Mario, 3 anys i mig. Va néixer prematur i ha tingut un desenvolupament més lent de lo habitual. La seva energia ens fascina. És alegre, rialler i s’esforça cada dia per superar les seves dificultats. Estem convençuts que el seu valor i coratge li portaran ben lluny. ¡Seguim treballant petitó!

Gràcies a tots i totes, doncs feu de la nostra professió, una fortuna.

Equip de Comunik 🙂