Comunik | Cursos
Formació i intervenció logopèdica
logopèdia, formació,tractament,pacient,veu
16900
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16900,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_non_responsive

Prevenció en les Alteracions de la Veu: Orientacions i Tècniques logopèdiques

Moltes persones degut al seu exercici professional i en alguns casos el manteniment d’hàbits inadequats com el tabaquisme, el reflux esofàgic, una eleva intensitat de parla, la manca d’hidratació, entre d’altres, estan exposats o en alt risc de desenvolupar i/o adquirir un trastorn de veu que pot repercutir en la seva salut comunicativa i exercici professional.

Alteracions en Deglució i Comunicació en Pacients amb dany cerebral (DC): Tècniques i Orientacions logopèdiques

El continu envelliment de la població a contribuït a l’incrementar el nombre de persones que han patit un dany cerebral adquirit (DCA) o presenten una malaltia degenerativa com una enfermetat de Parkinson, Alzheimer, Esclerosis Múltiple, ELA, Corea, etc.

Com poden els pares i familiars contribuir en l’aprenentatge i consolidació del llenguatge en els nostres fills?

Mètode ecològic i teràpia logopèdica centrada en la família

A Comunik la persona rep un tractament individualitzat i personal. El nostre objectiu terapèutic és contribuir en la qualitat de vida de la persona i al seu entorn.