Comunik | Curs de Transtorns de la parla, llenguatge i veu en el context escolar. Una proposta ecològica
Formació i intervenció logopèdica
logopèdia, formació,tractament,pacient,veu
17302
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17302,page-child,parent-pageid-16900,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_non_responsive
 

Curs de Transtorns de la parla, llenguatge i veu en el context escolar. Una proposta ecològica

Informació sobre el Curs

Des d’una perspectiva professional, pràctica i entenedora es pretén crear un marc d’intercanvi que permeti compartir els elements fonamentals per a la prevenció i la intervenció de cadascuna de les alteracions de la parla, llenguatge i veu presents en infants de 3 a 6 anys. El taller ofereix una visió comprensiva i integradora dels trastorns, així com una guia pràctica d’actuació per a pares i cuidadors.

S’abordaran aquelles alteracions comunicatives més presents en les escoles, des dels més simples retards de la parla fins els trastorns més complexes i associats a altres patologies, així com alteracions de veu i orals anatòmiques que dificulten el procés de consolidació del llenguatge. Tanmateix, s’ofereix una guia pràctica sobre com abordar aquestes alteracions i quines són les possibles vies d’intervenció des d’una perspectiva logopèdica.

Destinataris:

  • Familiars
  • Cuidadors

Modalitat:

Taller per a pares: 1 sessió presencial de 3 HORES de duració.

Horaris:

De dilluns a divendres en horaris de tarda (de 18 a 21 hores) o dissabtes matí.

Preu:

30 euros per participant

Lloc:

Barcelona Centre