Comunik | Curs de Prevenció en les alteracions de la Veu
Formació i intervenció logopèdica
logopèdia, formació,tractament,pacient,veu
14479
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14479,page-child,parent-pageid-16900,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_non_responsive
 

Curs de Prevenció en les alteracions de la Veu

Informació sobre el Curs

Moltes persones degut al seu exercici professional i en alguns casos el manteniment d’hàbits inadequats com el tabaquisme, el reflux esofàgic, una eleva intensitat de parla, la manca d’hidratació, entre d’altres, estan exposats o en alt risc de desenvolupar i/o adquirir un trastorn de veu que pot repercutir en la seva salut comunicativa i exercici professional. A més, l’existència de certs factors ambientals poden estar relacionats de manera indirecta amb el treball i contribuir al problema, com per exemple: les condicions climàtiques, soroll de fons, temps limitat de respòs vocal i l’estrès. Amb l’objectiu d’apropar i prevenir a les persones sobre les alteracions vocals més freqüents i orientar sobre les possibles solucions, es presenta un curs teòric-pràctic, especialitzat, actual i dinàmic impartit per una logopeda especialista. Un cop finalitzat el curs, la persona serà capaç d’identificar els factors principals que provoquen els principals trastorns de veu i mantindrà estratègies per tal d’evitar o compensar les seves possibles causes.

Destinataris:

  • Professionals que en el seu àmbit, requereixin fer un ús important de la veu.
  • Comercials, consultors, perfils d’atenció al públic.
  • Qualsevol persona que desitgi millorar la qualitat de la veu, la consciència corporal i la respiració.

Modalitat:

8 HORES. El curs es composa per 2 sessions presencials de 3 hores de duració i una sessió telemàtica individual de 2 hores. Les sessions presencials es realitzaran amb un espai temporal d’un mes aproximadament. La sessió telemàtica està distribuïda al llarg d’aquest temps.

Horaris:

De dilluns a divendres en horaris de tarda (de 18 a 21 hores) o dissabtes matí.

Preu:

80 euros per participant (mínim 10 participants)

Lloc:

Barcelona Centre