Comunik | Equip
Formació i intervenció logopèdica
logopèdia, formació,tractament,pacient,veu
16898
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16898,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_non_responsive

Els nostres Valors

L’equip de professionals que configura Comunik compartim una sèrie de valors que ens identifiquen com a professionals i ens uneix per avançar cap a la nostra missió.

Creiem en la confiança, que entenem com aquell vincle que es crea entre les persones davant d’un objectiu comú.

Treballem amb la seguretat d’oferir un servei de qualitat amb la garantia de desenvolupar i apropar les respostes a les necessitats plantejades per les persones.

Declarem el nostre compromís de treball oferint una atenció tècnica, pròxima i personal.

La nostra formació i expertesa ens configura com un equip disposat a avançar cada dia en el camí de l’aprenentatge i el creixement personal.

Logopedes0%
Fisioterapeutes0%
Neuropsicòlegs0%
Terapeutes ocupacionals0%
Nutricionista0%

Estem al teu Servei

Passió

Creem un espai únic per a la formació i la intervenció de persones. Busquem millorar el servei d'atenció i la qualitat de vida de les persones.

Flexibilitat

Oferim cursos i tractaments a mida segons les necessitats i demandes dels nostres usuaris.

Innovació

Fomentem processos d'innovació per millorar la qualitat de la nostra intervenció.

Per a tots i totes

Entenem, des d'una perspectiva ecològica i psicosocial, les necessitats d'adults, infants i famílies que requereixen un servei d'atenció logopèdica.

            La nostra Directora

CRISTINA ANDRÉS / DIRECTORA

Cristina Andrés, doctora en Logopèdia. Especialista en el diagnòstic i tractament de les alteracions del llenguatge, parla, veu i deglució. Àmplia experiència en el tractament logopèdic en població infantil i adulta amb necessitats específiques en el marc dels processos de comunicació. Membre del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·laboradora docent en vàries institucions universitàries i de formació superior.

Com a directora de Comunik, Cristina dirigeix un equip de professionals amb un objectiu comú: millorar la qualitat de vida i salut dels pacients que tracten.

 

Els professionals que hi col·laboren són persones amb una formació extensa en neuropsicologia, teràpia ocupacional, fisioteràpia i nutrició. Tots plegats ofereixen una atenció individual, una transdisciplinarietat i una garantia professional visible des de les primeres sessions.