Comunik | Formació i intervenció logopèdica
Formació i intervenció logopèdica
logopèdia, formació,tractament,pacient,veu
16936
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16936,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_non_responsive
D’on Venim

Comunik és un projecte que neix amb l’objectiu d’oferir tècniques de prevenció i tractament especialitzat en l’àrea de la comunicació, el llenguatge, la parla, la veu i la deglució.

Qui som

Comunik està dirigit per professionals qualificats en el camp de la Logopèdia, disciplina sanitària que s’ocupa de la prevenció, l’avaluació i el tractament de les alteracions de la comunicació humana.

El nostre Objectiu

Contribuir a la millora de la salut i el benestar de les persones, oferint un servei integral per a la prevenció i la rehabilitació de les alteracions de la comunicació; creant metodologies i hàbits saludables que responguin a necessitats diàries.

COMUNIK A LES XARXES

Cursos i tractaments

Oferim un servei d’intervenció logopèdica dirigit a infants i adults amb alteracions en el marc de la VEU, la DEGLUCIÓ, la PARLA i el LLENGUATGE.

Realitzem programes individuals d’estimulació i rehabilitació cognitiva per a persones adultes amb dany cerebral (ictus i traumatismes), malalties degeneratives (Parkinson, Alzheimer, ELA, Esclerosis Múltiple).