Comunik | Tractaments
Formació i intervenció logopèdica
logopèdia, formació,tractament,pacient,veu
13869
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13869,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_non_responsive
 

Tractaments

Tractament adaptat a cada Pacient

A Comunik la persona rep un tractament individualitzat i personal. El nostre objectiu terapèutic és contribuir en la qualitat de vida de la persona i al seu entorn.

 

Enfocament: Els nostres programes de tractament segueixen un enfocament sistèmic i ecològic, es porten a terme en els contextos quotidians i naturals de cada pacient i els familiars directes mantenen una participació activa durant tot el procés.

 

Oferim una intervenció logopèdica adaptada a les necessitats de cada persona i amb una implicació des del primer fins a l’últim moment.

ADULTS

ADULTS

Les persones adultes poden presentar alteracions en el marc de la veu com disfonies, afonies, paràlisis de cordes vocals entre d’altres.

La persona que presenta una malaltia degenerativa, una demència o ha patit un accident vascular cerebral o traumàtic, pot presentar dificultats en el seu llenguatge oral, escrit, durant la deglució o en el procés de comunicació.

Oferim programes d’intervenció logopèdica individuals adaptats a les seves demandes.

NENS I NENES

NENS I NENES

A Comunik oferim:

  • Servei d’intervenció logopèdica dirigit a infants amb dificultats en el marc de la veu, el llenguatge oral, la parla, la deglució i la comunicació.
  • Programa d’estimulació cognitiva per infants amb dany cerebral.
  • Assessorament personal per als familiars.
  • Assessorament en el context escolar de l’infant.